Tools&Toys

1U 19″ industriële pc Eurotech

Koen Vervloesem
Reading time: 1 minute

De Gemini Ice-pc van Eurotech is een rugged industriële computer in 1U 19"-formaat. Het systeem beschikt over een 110/240 V AC-voeding en heeft plaats voor twee PCI-uitbreidingskaarten, een low-profile dvd/cd-RW-drive en een harde schijf. Op het voorpaneel zijn er vier USB-poorten, de voedingsschakelaar en een beschermde resetknop, evenals een optioneel 2 bij 24 karakters lcd-scherm met navigatieknoppen en status-leds. De Gemini Ice kan uitgerust worden met een 1,8 GHz Intel Celeron tot een 2,1 GHz Intel Core 2 Duo T7400.

Er is plaats voor 3 Gbyte DDR2-geheugen. Het moederbord heeft vier Gigabit Ethernet-poorten, zes USB 2.0-poorten, drie RS232-poorten en audiojacks. De geïntegreerde 945GM-chipset ondersteunt analoge VGA, composiet en S-Video, evenals een tweede onafhankelijke DVI-uitvoer. Een Compactflash-slot laat flashgeheugen of een Wifi-kaart toe. Het operationele temperatuurbereik loopt van +5 tot +55 graden Celsius.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content