Kort nieuws

Tweede subsidieronde Point-One van start

Karlijn Raats
Reading time: 1 minute

Point-One deed tijdens zijn jaarlijkse evenement een nieuwe oproep voor onderzoeksvoorstellen. Het subsidieprogramma vraagt om aanmeldingen voor nationale R&D-samenwerkingsprojecten voor embedded systemen, haalbaarheidsstudies voor MKB-projecten en internationale projectvoorstellen die samenwerking tussen de Europese technoclusters bevorderen.

Naar aanleiding van een eerdere oproep honoreerde het programma onder meer de R&D-projecten IT-systemen in gesprek van Octrium, stroomlijning chipontwerp van Fenix, videobeeldanalyse in embedded systemen van Cantata-Race en onder meer de haalbaarheidsprojecten ultrasone sensoren van Sensor Partners, 3D-visionrobots van Beltech en windmoleninnovaties van Windmill Innovations.

Point-One verstrekt technisch en strategisch advies aan projectvoorstelllers en SenterNovem zorgt voor de daadwerkelijke indiening en honorering van de voorstellen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content