Kort nieuws

Verhaert breidt uit naar Nederland

Nieke Roos
Reading time: 1 minute

Verhaert heeft een Nederlandse tak opgezet. De dienstverlener uit Kruibeke nabij Antwerpen was al actief bij zijn noorderburen, maar opent daar nu ook een fysieke vestiging. Verhaert strijkt neer bij de Europese ruimtevaartorganisatie Esa in Noordwijk, een belangrijke bestaande klant. De dagelijkse leiding van de Nederlandse activiteit is in handen van Willard van der Heijden, die een verleden heeft bij onder meer Philips en VDL. Hij verwacht op niet al te lange termijn tien tot vijftien mensen in dienst te hebben. In België staan er momenteel zo‘n vijftig namen op de loonlijst.

Verhaert levert diensten op het gebied van engineering, innovatiemanagement en technische consultancy. Klanten komen onder meer uit de energiesector, de gezondheidszorg, de ICT, de industrie, de landbouw en de lifestyle. ’Wij bedienen kleine en grote bedrijven, instellingen en overheden in het volledige traject voorafgaand aan de industrialisatie van een product, dus zowel in de fuzzy front-end als in de fases van productontwikkeling en -introductie‘, licht Van der Heijden toe. ’Vanwege het grote aantal OEM‘s zien we veel groeimogelijkheden in Nederland. We willen beginnen in de mechatronica.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content