14 October 2008

Afgelopen 2 en 9 oktober organiseerde Techwatch Events de jaarlijks terugkerende beurs en conferentie Bits&Chips 2008 Embedded Systemen. In België was dit de eerste keer, Eindhoven was voor de zevende keer het decor. De organisatie kijkt terug op een geslaagd event.

De aftrap van Bits&Chips 2008 Embedded Systemen was op donderdag 2 oktober in Mechelen. In de oude bierbrouwerij Lamot begon om half tien in de ochtend het lezingenprogramma met als centrale thema‘s modelgebaseerde ontwikkeling en softwarekwaliteit. Zo‘n 140 enthousiaste bezoekers, studenten en standhouders namen deel aan deze dag. Jan Callewaert, CEO van het Leuvense Option, verzorgde de opening met een lezing over de uitdagingen in de markt voor embedded draadloze systemen.

De Nederlandse editie van het succesvolle event volgde op 9 oktober in Eindhoven. De opkomst was ook dit jaar hoog met ruim 800 bezoekers en 53 unieke stands op de beursvloer. Ook de vijf lezingentracks, samengesteld in samenwerking met Embedded Systems Institute, trokken veel belangstelling.

Bits&Chips 2009 Embedded Systemen vindt volgend jaar plaats op 12 november. De inschrijving voor standhouders zal begin 2009 van start gaan. De organisatie bedankt alle deelnemers, standhouders en sprekers voor het welslagen van deze dagen.

Bits&Chips event sponsor registration-early bird