16 May 2012

Sinds 1 mei heeft Enter naast zijn thuisbasis in Son ook een vestiging in Delft. Met het kantoor op het Delftech Park, tegenover de universiteit, zit de dienstverlener dichter bij zijn klanten in het westen van het land. De tweede locatie moet dezelfde organisatiestructuur krijgen als de eerste en uiteindelijk ook dezelfde grootte. In Son focust het bedrijf zich met zo‘n honderddertig mensen niet alleen meer op technische software maar heeft het ook businessunits voor elektronica, fysica, mechatronica en test en integratie.

’We hebben enkele landelijke klanten en die hebben ons gevraagd om ons ook te vestigen in Delft‘, verklaart Enter-directeur Roland Poesen de stap. ’Bovendien staan er voor de regio enorme investeringen op de planning in infrastructuur en voor R&D, en daar willen we bij zijn.‘ De ambitie is om in alle TU-steden aanwezig te zijn. ’Een kantoor in Twente staat op ons verlanglijstje, maar eerst willen we alles goed op de rit hebben in Delft.‘ Verantwoordelijk daarvoor is Patrick van Noort, die per 1 mei als businessunitmanger in dienst is getreden.

Enter had eerder een vestiging in Delft. Onder de naam TA Team is die echter op eigen benen komen te staan om meer projecten te gaan doen. De afsplitsing is in 2010 gestopt.