Alexander Pil
29 April 2014

Jeroen Dekkers (48) is per 1 april toegetreden tot de directie van FME, de ondernemersorganisatie voor de Nederlandse technologische industrie. Als directeur Business Solutions is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van innovatie, internationaal ondernemen en operationeel en HRM-advies. Dekkers is afkomstig van organisatieadviesbureau Turner waar hij verantwoordelijk was voor de sectorgroep Bouw & Techniek. Daarvoor werkte hij als directeur van de Industrial Products Group van PWC Advisory.

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming: ‘Met de brede ervaring van Jeroen Dekkers in zowel het technische bedrijfsleven als de consultancy en zijn persoonlijke kwaliteiten ben ik ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal gaan leveren aan de dienstverlening aan onze 2400 lidbedrijven, zodat zij beter kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden en hun verdienkracht kunnen versterken.’

Naast Dezentjé Hamming en Dekkers bestaat de FME-directie uit Arjel Woudstra, verantwoordelijk voor de verenigingszaken, branches en de interne organisatie van FME, en Peter Bongaerts, verantwoordelijk voor de collectieve belangenbehartiging en cao-zaken.