Nieke Roos
6 November 2012

Specialist in industriële computers HPS Industrial heeft sinds oktober een nieuwe eigenaar. Pieter van Woerden heeft het roer overgenomen van Taco Scheper, die het bedrijf in 1993 oprichtte. De nieuwe eigenaar zegt de huidige werkzaamheden en strategie voort te zetten. Voor klanten brengt de overname geen grote veranderingen met zich mee. De levering, ontwikkeling en implementatie van rackservers, industriële computers, mini- en panel-pc‘s blijven de belangrijkste activiteiten van HPS.

’Sinds de oprichting zijn we sterk gegroeid‘, aldus Taco Scheper. ’Ik denk dat HPS veel kansen heeft om de komende jaren een verdere ontwikkeling door te maken, bijvoorbeeld een uitbreiding binnen Europa en het vinden van de juiste product-marktcombinaties. Ik ben ervan overtuigd dat Pieter van Woerden deze rol uitstekend zal invullen.‘

Van Woerden was de laatste twee jaar actief als interim-manager bij 3CM. In totaal is hij bijna dertig jaar werkzaam geweest als sales- en marketingdirecteur bij verschillende IT-bedrijven, waaronder HP en Apollo Computer.