Bits&Chips

Philips partnert met Amerikaanse telezorg-aanbieder

11 januari 2018 

Philips toont op de Ces in Las Vegas het eerste resultaat van een nieuw samenwerkingsverband: de Ugrow-app om ouders van pasgeboren kinderen te ondersteunen, is geïntegreerd met de diensten van American Well, een specialist op het gebied van medische videoconsulten. Door de toevoeging kunnen ouders contact leggen met medisch specialisten en gegevens over hun kindje met hen delen. Ugrow sluit weer aan op slimme producten van Philips, zoals een babyfoon en een voedingssysteem.

De bedoeling is dat de diensten van American Well op den duur worden uitgebreid naar andere Philips-apparaten. Het bedrijf biedt consumenten sinds 2006 toegang tot bevoegde zorgprofessionals via videoconsulten. American Well verzorgt ook telezorg-infrastructuur voor ziekenhuizen en werkgevers in de VS.

Philips toont op de Ces ook enkele andere nieuwe producten op gezondheidsgebied. Zo is er een hoofdband die moet hoe diep de drager slaapt, en dit via geluiden verbetert. Ook is er een elektrische tandenborstel die allerlei klinische gegevens rond mondhygiëne doorstuurt naar een app.

Abonneer direct op onze nieuwsbrief

abonneren

Mechatronics system design – Part 1

8 oktober - 12 oktober

Eindhoven

Advanced feedforward control

10 oktober - 12 oktober

Eindhoven

Course on modern optics for optical designers - Part 1

14 september - 8 februari

Eindhoven

Embedded Linux

17 september - 21 september

Eindhoven

System architect(ing)

24 september - 28 september

Eindhoven