Nieke Roos
16 January 2018

Niki Gatsonides verruilt zijn functie van cfo bij de Sensys Gatso Group voor die van ceo bij de Nederlandse flitskastentak in Haarlem. Daar wordt zijn voornaamste taak het doorvoeren van efficiëntieslagen in ontwikkeling, operations en toelevering. Zijn opvolger op groepsniveau is Simon Mulder, de afgelopen twee jaar financieel directeur in Haarlem. Daarnaast treedt Joris Lampe aan als cco. Ook hij komt over van de Nederlandse tak.

Gatso_Niki_en_Timo_Gatsonides
Timo Gatsonides (rechts) is cto van de Zweeds-Nederlandse flitskastspecialist Sensys Gatso. Zijn broer Niki (links) was cfo op groepsniveau en wordt ceo bij de Haarlemse vestiging.

In 2015 kwam het Haarlemse familiebedrijf Gatso in handen van zijn Zweedse branchegenoot Sensys. Hiermee ontstond ’s werelds grootste speler in verkeershandhaving. Bij de krachtenbundeling schoven Timo en Niki Gatsonides, kleinzonen van Gatso-oprichter Maus, door naar de nieuwe groepsdirectie. Timo vervult daarin nog steeds de rol van cto. Met Ivo Mönnink heeft het 167-koppige bedrijf sinds afgelopen oktober ook een Nederlandse ceo en president.