Turn-key T&M solutions and RF-Components
Subscribe

Over Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen en trainingen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightechindustrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.

Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Nederlandstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. Bits&Chips verschijnt 8 keer per jaar. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving. Voor meer informatie: bits-chips.nl.

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. De verspreiding is ruim 10 duizend exemplaren. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

Mechatronica&Machinebouw informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie.
Voor meer informatie bezoek de website: mechatronicamachinebouw.nl.

Events

Techwatch organiseert verschillende grote jaarlijks terugkerende events zoals Bits&Chips Smart Systems en High-Tech Systems. Daarnaast zijn er kleinere themadagen over uiteenlopende gebieden voor de hightechindustrie.

High Tech Institute

High Tech Institute (HTI) organiseert trainingen en opleidingen, speciaal gericht op hoogopgeleide professionals in de hightechindustrie. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Vaak zijn deze trainingen ook voor u op maat te verzorgen. HTI focust op de ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als leiderschap en soft skills. Onze missie is om de concurrentiekracht van de Nederlandse hightech industrie te vergroten met trainingen die wereldwijd tot de top behoren. Daarvoor werkt HTI samen met vele technische universiteiten, hogescholen en hightech bedrijven. Onze experts en trainers behoren in hun specialismen tot de wereldtop.
hightechinstitute.nl

Contactgegevens

Techwatch bv
Novio Tech Campus – Gebouw A
Transistorweg 7H
6534 AT Nijmegen
Nederland

T: +31 24 350 3532
F: +31 24 350 3533

Handelsregister: 09102339
Btw-nr: NL807783109B01

Colofon

Klik hier voor het uitgebreide colofon

Veel gestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over het Bits&Chips-lidmaatschap.